Hello, again.

blog gua agak” bermasalah dalam beberapa bulan ini. ga tau napa gak bisa ke save customize nya. padahal kalo di option customize nya, blog gua itu ud bagus dan background belakangnya ada vintage camera. trus tulisannya juga huruf sambung warna merah. 

tapi ya.. itu derita gue. ud lama banget gua ga buka blog ini. mungkin sekarang saatnya buat gua untuk ngebersiin jaring laba-laba di blog ini ato enggak biarin laba-labanya bertelor. menurut lu gmana, guys?

yah pokoknya buat semua org yg ud pernah nge view blog gua, gua mau ngucapin thanks banget buat semuanya. dan gua cuma  mau blg halo sma kalian yang baru nge view disini (meskipun gua tau bahwa ga ada yang nge view blog gua).

What to Watch in 2013 : Paranoia

Video

Stars: Liam Hemsworth, Amber Heard, Harrison Ford, Gary Oldman.

The high stakes thriller Paranoia takes us deep behind the scenes of global success to a deadly world of greed and deception. The two most powerful tech billionaires in the world (Harrison Ford and Gary Oldman) are bitter rivals with a complicated past who will stop at nothing to destroy each other. A young superstar (Liam Hemsworth), seduced by unlimited wealth and power falls between them, and becomes trapped in the middle of the twists and turns of their life-and-death game of corporate espionage. By the time he realizes his life is in danger, he is in far too deep and knows far too much for them to let him walk away.

Gale is way too smart.

Video

hiya! udah lama rasanya ga update blog ini. hri ini gua mau ngasih kalian denger lgu Barenaked Ladies – Odds Are. lgunya bgus dan jujur gua bru tau ada band yg namanya barenaked ladies. yang artinya cewe hampir telanjang (?) tapi gapapalah. yg ptg lgunya enak wkwkw :P

What to Watch in 2013 : Catching Fire Trailer

Video

Katniss Everdeen has returned home safe after winning the 74th Annual Hunger Games along with fellow tribute Peeta Mellark. Winning means that they must turn around and leave their family and close friends, embarking on a “Victor’s Tour” of the districts. Along the way Katniss senses that a rebellion is simmering, but the Capitol is still very much in control as President Snow prepares the 75th Annual Hunger Games (The Quarter Quell) – a competition that could change Panem forever. Written by Bianca Capetillo